Gå dig i balance 28. oktober 2023

Lørdag d. 28. oktober 2023 kl. 10.00-15.00 inviteres du til et lærerigt og spændende kursus, der omhandler gangbevægelse; noget mange tager for givet. Vi kan forbedre vores gang ved små korrektioner, og det vil Lisbeth Olesen fortælle meget mere om på kurset.

Om kurset:
På dette kursus kan du her hente inspiration både til din egen og dine klienters gangbevægelse. Vi kommer ind på hvad, der skaber en god gang med fremdrift og bevægelseskvaliteter i selve gangbevægelsen. Vi kommer til at have særligt fokus på balance, styrke og naturlige bevægeenergier.
Gennem øvelser og oplæg fra Lisbeth Olesen får du ny indsigt og oplevelse gennem din gang, og hvordan du kan blive bedre til at udnytte potentialet i at gå godt. Det er leg med balance og bevægelse, der styrker din krop og dit sind. Dette kan du dels benytte til dig selv men også som inspiration i din undervisning.

Om underviseren:
Med faglig baggrund som bevægelsespædagog, vejleder og mangfoldig erhvervserfaring har Lisbeth Olesen de seneste 7 år stillet skarpt på gangbevægelsen og udviklet Gå dig i balance – og få mere energi og styrke.
Lisbeth har været i flere medier, blandet andet i Lasse Thomas Edlevs bog ’Naturterapi – Oplev naturen Styrk livet’ i kapitlet ‘Gå med naturlige bevægelser’, artikler om gang og udarbejdet tre populære gå-træningsprogrammer til VoresPuls samt fire videoer med instruktion til at gå bedre i samarbejde med ”Bevæg dig for livet”.

Praktiske oplysninger:
Undervisningen foregår mest inde, men medbring også tøj og sko til at gå uden for.
Medbring gerne en tlf. med kamera.
Kurset finder sted på i Ny sal (3. etage) på Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg.

Pris for medlemmer og DAP: 550,- kr.
Pris for ikke-medlemmer: 700,- kr.

Husk at angive dit fulde navn ved betaling
Betaling med MobilePay til nummer 116 280
Bankoverførsel: Merkur Bank Reg.nr. 8401 Konto nr. 116 6943

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 13. oktober 2023

NB! Du er tilmeldt når du har indbetalt pengene.
Kursuslederen tager ikke imod tilmeldinger. I bedes overholde tilmeldingsfristen, da det ellers kan betyde unødvendige aflysninger. Der modtages ikke betaling på selve kurset. Der kan ikke refunderes kursusgebyr efter tilmeldingsfristen, heller ikke ved sygdom.
Skulle der være venteliste til kurset, vil det være muligt at få refunderet kursusafgiften efter tilmeldingsfristen.
Spørgsmål om betaling kan rettes til kasserer Tine Laulund på 40966513 eller tine@gotvedgruppen.dk
Spørgsmål om kurserne kan rettes til kursusleder Karina Juul Folsing på kjfolsing@outlook.dk

Vi håber at se så mange som muligt!

 

Kærlige hilsner

Kursusleder Karina Juul Folsing og bestyrelsen