Kom i Gang 2020

Pga. omstændigheder vedrørende Covid 19 og retningslinjer ift. deltagerantal er vi i år undtagelsesvis nødt at sætte begrænsning på deltagerantallet på Komi Gang kurset. Det betyder også, at man i år bliver nødt til at tilmelde sig hele kurset, så vi er sikre på at få lønnen til underviserne dækket. Vi håber på at I har forståelse for dette og vender stærkt tilbage med det gamle format i 2021.
Rigtig god sommer til jer.

Bedste hilsner Gotvedgruppen

 

Fredag d. 14. august

17.00 – 19.00 – Poul Jørgen Jennum

Poul Jørgen Jennum, overlæge og leder af Dansk Center for Søvnmedicin samt professor i neurofysiologi ved Københavns Universitet.

Alle ved, at rygning, alkohol, kost og motion har afgørende betydning for vores sundhed. Men det er de færreste, der ved, at tilstrækkelig og regelmæssig søvn er mindst lige så vigtig. Derfor er det ofte antallet af timer i sengen, vi skruer ned på, når vi har travlt og skal få plads til både studie, job, venner og motion i kalenderen.

Dette foredrag giver indsigt i, hvorfor det er en dårlig idé at skrue ned for søvnen, og hvorfor søvn er så vigtig for din sundhed og din hjernes funktion.

Lørdag d. 15. august

10.00 – 11.55 – Ida Thalbitzer

Ida Thalbitzer, Gotveduddannet bevægelsesunderviser og underviser på uddannelsen.

Ida vil sammensætte en workshop bl.a. med elementer fra et 10 ugers intensivt danseteater kursus på daghøjskolen Akademie. Ida inspirerer os med forskellige teknikker i moderne dans, par-øvelser, improvisation, funktionel træning mm., som vi, bevægelsesundervisere, kan få glæde af i forberedelsen af vores egen undervisning.

11.55-12.10 – Pause

12.10 – 13.25 – Frokost og generalforsamling for Gotvedgruppen

NB! Hvis du ikke deltager i generalforsamlingen, skal du huske selv at medbringe mad og drikke.

Ved deltagelse i generalforsamlingen bydes der på en sandwich. Husk tilmelding til generalforsamlingen samt ønsket om vegetar eller ikke vegetar sandwich direkte til Gitte Just på mail: gittejustchristensen@gmail.com senest fredag den 7. august 2020.

13.30 – 15.30 – Nina Herrmann

Cand.scient. Nina Herrmann er autoriseret stemmetræner og performance coach, og ejer konsulentvirksomheden Vocal Performance. Nina arbejder som stemmekonsulent for foredragsholdere, undervisere, skuespillere m.fl. I virksomheder og organisationer hjælper Nina ledere og medarbejdere med at styrke deres stemmer og optimere deres kommunikative performance og gennemslagskraft i forskellige talesituationer. Nina hjælper også folk med at overvinde evt. stemmeproblemer som hæshed/træthed i stemmen som følge af uhensigtsmæssig stemmebrug. Nina er tillige uddannet sanger, og underviser i optimal sangteknik og performance.

Hensigtsmæssig stemmebrug i undervisningen
Som underviser bruger du stemmen meget. Måske oplever du i perioder at have problemer med stemmen. Du kan opleve at blive træt i stemmen, hæs eller ligefrem miste stemmen midlertidigt. Det behøver ikke at være sådan. Med dette foredrag får du en grundlæggende viden om, hvordan stemmen fungerer og hvad du selv kan gøre, for at din stemme fungerer optimalt til daglig og i en undervisningssituation. Vi kommer ind på forebyggelse af stemmeproblemer, fitness for stemmen og restitution.

Søndag d. 16. august

10.00 – 12.00 – Maria With Feldman og Malene Helbak, nyuddannede bevægelsesundervisere 2020

Maria: Jeg har skrevet hovedopgave om Efterfødselsgymnastik, og jeg håber, at det bliver et af mine fremtidige Gotvedspecialer. Jeg ønsker også at undervise på klassiske Gotvedhold i København og Frederiksberg. Desuden vil jeg udbyde massage og afspænding fra egen klinik på Frederiksberg, og lave ergonomiprojekter i virksomheder og organisationer i samarbejde med nogle af mine Gotved-klassekammerater.

Malene: min store passion er bevægelse til kvinder midt i livet og det er lige præcis hvad jeg har skrevet hovedopgave om. Jeg vil starte med at undervise denne gruppe, både indendørs og udendørs i København og på små retræter, hvor bevægelse og massage/behandlinger kan kombineres.

Vi vil inspirere jer med både ny musik og nye øvelser. Vi skal selvfølgelig både svinge, danse, strække kroppen og lave muskelarbejde med og uden redskaber. Vi vil også introducere jer til en ny sjov måde at lave konditionstræning på, og så runder vi selvfølgelig af med afspænding.

12.00 – 13.00 – Frokost

NB! Husk selv at medbringe mad og drikke.

13.00 – 15.00 – Christina Eddy

Christina Eddy arbejder med idrætsmedicinske og idrætskirurgiske patienter på Bispebjerg Hospital og med atleter i Team.dk. Hun har endvidere en specialfunktion hvor hun ser patienter med smerteproblematikker omkring deres skulderblad.

Formålet med undervisningen er at introducere dig for nyeste viden inden for skuldertræning. Kursisten vil blive introduceret til træning af skulderens- og skulderbladets muskler og der vil være en kort teoretisk introduktion til de problemer, som er hyppigst forbundet med træning af skulderen.

Undervisningen vil vægte træningsøvelser så alle bedes venligst have en ærmeløs t-shirt på.

Praktiske oplysninger

Kurset er kun for medlemmer af Gotvedgruppen.

Pris for medlemmer:

1200 kr. for hele kurset (Fredag-Søndag)
Nyuddannede Gotvedbevægelsesundervisere fra 2020: Gratis – SKAL tilmelde sig til Tine.

Bankkonto: Merkur Bank Reg.nr. 8401 Konto nr. 116 6943

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 24.07.2020

Vi håber at se så mange som muligt. Grundet coronavirus restriktioner kan vi max. være 32 deltagere ved fysisk aktivitet, så først til mølle-princippet vil gælde i år. Det vil være muligt at blive skrevet på venteliste.

NB! Du er tilmeldt når du har indbetalt pengene, eller som studerende meddelt at du kommer. Kursuslederen tager ikke imod tilmeldinger. I bedes overholde tilmeldingsfristen, da det ellers kan betyde unødvendige aflysninger. Der modtages ikke betaling på selve kurset. Der kan ikke refunderes kursusgebyr efter tilmeldingsfristen, heller ikke ved sygdom.

Det er muligt at få transportgodtgørelse hvis du er tilmeldt hele kurset. Spørgsmål om betaling kan rettes til kasserer Tine Laulund på 4096 6513 eller tine@bevaegelsespaedagog.dk.

Vi ønsker jer en skøn sommer og glæder os til at se jer!

Kærlige hilsner kursusleder Vibeke Thevik og bestyrelsen