Mini kom i gang 2022

Lørdag d. 29. januar fra 10-15

Så er det blevet tid til endnu en omgang inspiration til os i Gotvedgruppen. Traditionen tro afholder vi mini kom i gang sidste lørdag i januar. Denne gang har vi glæden af Lisbeth Bundgaard, som vil undervise os hele dagen.

Program for dagen:

• Kl. 10.00-12.00 Undervisning med Lisbeth Bundgaard del 1
• Kl. 12.00-12.45 Frokost
• Kl. 12.45-13.45 Undervisning med Lisbeth Bundgaard del 2
• Kl. 13.45-14.00 Kaffepause
• Kl. 14.00-15.00 Undervisning med Lisbeth Bundgaard del 3

Du skal selv medbringe din frokost og drikkevarer.
Vi byder på kaffe, the og lidt at tygge på i kaffepausen.

Lisbeth skriver:
Pilates, åndedræt & fødder
En kursusdag hvor vi via pilates, åndedrættet og fødderne vil arbejde med krop og sind. Skabe kontakt i dybden til vores nervesystem via åndedrættet gennem pilatesøvelser og få vækket sanserne i vores fødder, så vi kan stå og bevæge os bedre.
I pilates er der især fokus på åndedræt, som er rytmen i de bevægelser vi laver. Vi vil derfor gennemgå lidt åndedrætsanatomi og funktion kombineret med pilatesøvelser, der åbner op og skaber plads til en mere naturlig vejrtrækning. Vi vil bruge åndedrættet på forskellige måder i pilatesøvelserne og se hvordan det kan ændre på bevægeligheden, stabiliteten og følelsen i øvelsen. Det kan nemlig gøre en stor forskel!
Underviser på kurset, Lisbeth Bundgaard, er fysioterapeut og master i Pilates og uddanner nye Pilates Instruktører ved Den Intelligente Krop. Derudover er hun en stor fodnørd, som også afholder kurser om fødderne for fagfolk og workshops for hr og fru. Derfor vil hun også tage Jer med ind i føddernes univers med en masse øvelser til at skabe en mere bevægelig og sanselig fod med god grounding, som kan give et mere stabilt fundament for resten af kroppen til at stå og bevæge sig ovenpå.
Afslutningsvis vil vi bruge det stærke fundament vi har skabt i fødderne til at lave nogle stående pilatesinspirerede øvelser med fokus på åndedrættet.

Kurset er kun for medlemmer af Gotvedgruppen.
Pris: 650,00 kr.
Bankkonto: Merkur Bank Reg.nr. 8401 Konto nr. 116 6943
Sted: Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist: 8. januar 2022
NB! Du er tilmeldt når du har indbetalt pengene.
Vi håber at se så mange som muligt. Grundet coronavirus restriktioner ved vi ikke, på nuværende tidspunkt med sikkerhed, hvor mange vi kan være i salen. Derfor vil først til mølle-princippet gælde denne gang.

Kursuslederen tager ikke imod tilmeldinger. I bedes overholde tilmeldingsfristen, da det ellers kan betyde unødvendige aflysninger. Der modtages ikke betaling på selve kurset.

Spørgsmål om kurset kan rettes til:
Mette Bøeg, mb@privatklinikken.com eller 2570 7777
Spørgsmål om betaling kan rettes til kasserer: Tine Laulund, tine@gotvedgruppen.dk eller 4096 6513

Der ydes kørsels-/transportgodtgørelse, hvis du har over 100 km, dog gives der max 200 kr. i tilskud.