Mini kom i gang 28. januar 2023

Stemme, åndedræt og Gotvedgymnastik

Om kurset:
Kurset kan groft deles i 3 dele.
Første del vil fokus være Gotvedgymnastik, og hvor det er muligt at sætte lyd og åndedræt på. Bevægelsen kender I, så det nye vil være inspiration og ideer til at bruge åndedræt og stemme mere i undervisningen.
Anden del med fokus på åndedrættet, hvor vi blandt andet skal afspænde åndedrætsmusklerne, den primære – diafragma og de sekundære, samt lave nogle enkle vejrtrækningsøvelser.
Den sidste del er med fokus på lyd, at skabe lyd, mærke lyd i en selv, i rummet, og fælles. Efterfulgt af en afspænding hvor Alina giver lyd og spiller på alle sine klanginstrumenter.

Om underviseren:
Alina Henriques er uddannet bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet i 2010. Siden har hun videreuddannet sig som musiklærer fra lærerseminariet og kirkesanger. Derudover har hun siden 2011 været tilknyttet meditationscenteret Tigerens Rede og har her arbejdet med energibevidsthed og meditation.
Hun arbejder til daglig med musik og bevægelse for alle aldersgrupper i Hansted kirke ved Horsens og i Ikast-Brande musikskole. Hun har et enkelt hold i gotvedgymnastik ugentligt og laver kurser i lyd og bevægelse, meditation og energibevidsthed. Privat bor hun i Gedved ved Horsens sammen med sin mand og deres 2 børn.

Praktiske oplysninger:

Kurset er kun for medlemmer af Gotvedgruppen.

Tid: Kl. 10.00-15.00
Pris for medlemmer: 650 kr.
Betaling med MobilePay til nummer 116 280
Bankoverførsel: Merkur Bank Reg.nr. 8401 Konto nr. 116 6943
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6. januar 2023

Sted: Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg.

NB! Du er tilmeldt, når du har indbetalt pengene.

Kursuslederen tager ikke imod tilmeldinger. I bedes overholde tilmeldingsfristen, da det ellers kan betyde unødvendige aflysninger. Der modtages ikke betaling på selve kurset. Der kan ikke refunderes kursusgebyr efter tilmeldingsfristen, heller ikke ved sygdom.
Skulle der være venteliste til kurset, vil det være muligt at få refunderet kursusafgiften efter tilmeldingsfristen.

Det er muligt at få transportgodtgørelse, hvis du er tilmeldt hele kurset.
Spørgsmål om betaling kan rettes til kasserer Tine Laulund på 4096 6513 eller tine@gotvedgruppen.dk.

Vi håber at se så mange som muligt og glæder os til at se jer!

På vegne af bestyrelsen
Karina Juul Folsing, kursusleder