Bestyrelsen

i Gotvedgruppen

Hvis du vil i kontakt med Gotvedgruppen, så kontakt i første omgang formanden. Den nuværende bestyrelse er sammensat således:

Leder Mette Bøeg
Tlf. 25 70 77 77
mb@privatklinikken.com

Udover at være leder for Gotvedgruppen har jeg et varieret arbejdsliv som bevægelsesunderviser. Jeg er fast tilknyttet uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør på Gotvedinstituttet, har privat praksis i Willemoesgade, bevægelsesundervisning i FOF, udbyder ergonomisk vejledning på virksomheder samt afholder kurser for både almindelige mennesker og undervisere.
Jeg holder meget af at kunne bruge mange forskellige facetter af min uddannelse som Gotveduddannet bevægelsesunderviser, massør og kraniosakral terapeut.
Efter endt uddannelse i 1989 har jeg arbejdet inden for mit felt på uendelige mange måder med meget forskellige målgrupper.
For yderligere info http://privatklinikken.com/

Sekretær Joan Sandbak
Tlf. 40 43 07 72
joansandbak@live.dk

Jeg sidder som sekretær i Gotvedgruppens bestyrelse, idet jeg gerne vil sætte mit præg på bestyrelsesarbejdet og bevægelsesfaget, som jeg brænder for. Efter 26 år som stewardesse i SAS gik min drøm om at undervise i bevægelse omsider i opfyldelse, da jeg startede på uddannelsen på Gotvedinstituttet og blev færdig som Gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør i sommeren 2016. Efterfølgende har jeg taget Balanced Body Pilates Matwork uddannelsen hos Den Intelligente Krop i Herlev samt Pulsing Barre instruktør uddannelsen hos Frida Hallqvist.

Jeg underviser i bevægelse og barretræning på Gotvedinstituttet, hvor jeg også er administrativ medarbejder. Derudover underviser jeg hos APA Afspændingspædagogisk Aftenskole i Egedal Kommune og hos FOF Nordsjælland i Værløse.

Kasserer Tine Laulund Hansen
Tlf. 40 96 65 13
tine@kropogdans.dk

Jeg er kasserer i Gotvedgruppen og har siddet i bestyrelsen siden 2000 med et enkelt års pause.
Jeg arbejder som bevægelsesagent 30 t/u på et plejecenter, hvor jeg står for bevægelse og træning for borgere 65 +. Derudover har jeg også bækkenbundshold for mænd og kvinder. Det er meget vigtigt for mig med meningsfuld træning/bevægelse for de ældre borgere. Derudover giver jeg massage hjemme og er tilknyttet Højskolen Marielyst, hvor jeg har morgenmotion og aftenvagter.
Jeg sidder i bestyrelsen, fordi jeg har brugt min uddannelse siden jeg blev færdig i 1995 og derfor har brug for sparring og inspiration. Desuden synes jeg, at vi er noget særligt- Gotveduddannede Bevægelsesundervisere- og jeg vil gerne være med til at styrke vores gruppe og udbrede vores faglighed.

Kursusleder Karina Juul Folsing
Tlf. 61 43 67 88
kjfolsing@outlook.dk

Som kursusleder i Gotvedgruppens bestyrelse er det vigtigt for mig at planlægge nogle gode, frugtbare og interessante kurser for vores medlemmer. Det er vigtigt for os bevægelsesundervisere, at vi holder os opdateret inden for ny viden omkring krop og træning, vigtigt at vi lader os inspirere af andre bevægelsesformer og vigtigst af alt; at vi holder fast i Helle Gotveds grundlæggende principper indenfor Gotvedbevægelse.
Jeg arbejder i administrationen indenfor Kultur, Bibliotek og Idræt i Roskilde Kommune samt freelance arbejde i bevægelse og dans. Jeg tror på, at bevægelse bevæger mere end “blot” kroppen, og at vi kan bruge bevægelse, dans og musik til at bevæge netop både sjæl og krop.

Bestyrelsesmedlem Lonnie Lillie

Tlf. 31 68 01 41
lillielonnie@gmail.com

Som nyvalgt medlem i Gotvedgruppens bestyrelse skal jeg varetage at være med til at opdatere vores hjemmeside og sørge for at hjælpe med at skabe fokus på vores gruppe af uddannede bevægelsesundervisere på bl. a SOME.
Dette både internt og eksternt. Både ved nye kurser, foredrag, nye tiltag osv. Dette arbejde skal derfor foregå både i vores egne rækker, men bestemt også være med til at skabe opmærksomhed og få bredt vores arbejde ud.
Vores uddannelse kan noget rigtigt vigtigt, som er så vigtigt at dele. Kroppen rummer det hele. Mærk dig selv, brug dig selv. Og vi er bare stærkere i flok, så jeg glæder mig til det kommende arbejde i vores bestyrelse.
Jeg arbejder primært selv som selvstændig i mit lille 2 år gamle firma “Kroppen på Toppen” hvor jeg har mine egne bevægelseshold i yoga samt massage af personalet på Holbæk Sygehus og private på min husbåd.
Derudover underviser jeg for LOF, Holbæk og FOF, Køge-Hvalsø-Egedal og har mine dejlige hold med Gotvedbevægelse, en del hensyntagende hold samt astanga-yoga.
Jeg har ekstraarbejde ved siden af for at supplere min indtægt og gør rent ved ældre borgere i Lejre kommune, et arbejde jeg nyder helt vildt. At møde mennesker, se mennesker, lytte til mennesker, historier. Det giver mig så meget mere end jeg nogensinde vidste det kunne.

Jeg sidder i bestyrelsen fordi jeg er overbevist om, at det her er et vigtigt stykke arbejde som vi lige kan – at arbejde med kroppen – sindet – at det hele hænger sammen – og fordi jeg selv mener at have noget at byde ind med ift. fællesskab, frivilligt arbejde og en fælles større sag.

Suppleant Helle Martinsen

Tlf. 20 84 98 37
wentzlau29@gmail.com

Uddannet Bevægelsesunderviser og Massør i sommeren 2022.
Jeg underviser pt. i Gotvedbevægelse gennem AOF Amager. Derudover har jeg min egen virksomhed, hvor jeg underviser i bevægelse og yoga samt arbejder med massage. Sideløbende har jeg et job som pædagog og Marte Meo terapeut i Dragør kommune.
Jeg er suppleant i Gotvedgruppen og står for de praktiske opgaver ved vores kurser.

Suppleant Gitte Just Christensen
Tlf. 20 34 77 79
gittejustchristensen@gmail.com

Uddannet bevægelsesunderviser i 2012, underviser på Gotvedinstituttet samt igennem Gotvedforeningen sideløbende med et kontor job i Guldsmeden hotels.
Er suppleant i Gotvedgruppen og står for de praktiske opgaver ved vores kurser.