Bestyrelsen

i Gotvedgruppen

Hvis du vil i kontakt med Gotvedgruppen, så kontakt i første omgang formanden. Den nuværende bestyrelse er sammensat således:

Formand Mette Bøeg
Tlf. 25 70 77 77
mb@privatklinikken.com

Udover at være formand for Gotvedgruppen har jeg et varieret arbejdsliv som bevægelsesunderviser.
Jeg er fast tilknyttet BPU – bevægelsespædagoguddannelsen, har privat praksis i Willemoesgade, bevægelsesundervisning i FOF, udbyder ergonomisk vejledning på virksomheder samt afholder kurser for både almindelige mennesker og undervisere.
Jeg holder meget af at kunne bruge mange forskellige facetter af min uddannelse som Gotveduddannet bevægelsesunderviser, massør og kraniosakral terapeut.
Efter endt uddannelse i 1989 har jeg arbejdet inden for mit felt på uendelige mange måder med meget forskellige målgrupper.
For yderligere info http://privatklinikken.com/.

Sekretær Joan Sandbak
Tlf. 40 43 07 72
joansandbak@live.dk

Jeg sidder som sekretær i Gotvedgruppens bestyrelse, idet jeg gerne vil sætte mit præg på bestyrelsesarbejdet og bevægelsesfaget, som jeg brænder for. Efter 26 år som stewardesse i SAS gik min drøm om at undervise i bevægelse omsider i opfyldelse, da jeg startede på uddannelsen på Gotvedinstituttet, hvor jeg blev færdig som Gotveduddannet bevægelsesunderviser i sommeren 2016. Efterfølgende har jeg taget Balanced Body Pilates Matwork uddannelsen hos Den Intelligente Krop i Herlev samt Pulsing Barre instruktør uddannelsen hos Frida Hallqvist. Jeg underviser på Gotvedinstituttet i bevægelse samt i Pulsing Barre. Ligeledes underviser jeg hos Afspændingspædagogisk Aftenskole i Ølstykke og hos FOF Nordsjælland i Værløse. Jeg yder også individuel undervisning og giver massage. Derudover er jeg ansat på Gotvedinstituttet som kursusadministrator.

Kasserer Tine Laulund Hansen
Tlf. 40 96 65 13
tine@kropogdans.dk

Jeg er kasserer i Gotvedgruppen og har siddet i bestyrelsen siden 2000 med et enkelt års pause.
Jeg arbejder som bevægelsesagent 30 t/u på et plejecenter, hvor jeg står for bevægelse og træning for borgere 65 +. Derudover har jeg også bækkenbundshold for mænd og kvinder. Det er meget vigtigt for mig med meningsfuld træning/bevægelse for de ældre borgere. Derudover giver jeg massage hjemme og har et enkelt Gotvedbevægelseshold.
Jeg sidder i bestyrelsen, fordi jeg har brugt min uddannelse siden jeg blev færdig i 1995 og derfor har brug for sparring og inspiration. Desuden synes jeg, at vi er noget særligt- Gotveduddannede Bevægelsesundervisere- og jeg vil gerne være med til at styrke vores gruppe og udbrede vores faglighed.

Kursusleder Vibeke Thevik
40423409
vibekethevik@hotmail.com

Jeg er trådt ind i bestyrelsen august 2017, og har påtaget mig posten som kursusansvarlig. Grunden til at jeg har valgt bestyrelsesarbejdet, er at finde inspiration til mit virke som Gotvedunderviser, og give mit lille bidrag til en spændende fremtid for Gotvedgymnastikken og gruppen.
Jeg har, ved siden af mit tidligere job som pædagog, 35 års erfaring med undervisning i gymnastik og bevægelse, både med børn og voksne, og udover Gotveduddannelsen, er jeg uddannet zoneterapeut og kraniosakralterapeut.
Jeg er nysgerrig og udvikler hele tiden min viden fra nye efteruddannelser og kurser, samt gennem mit praktiske arbejde som underviser og behandler.
I det daglige er jeg pt. tilknyttet Gotvedinstituttet, Fysio Danmark Fysiq og FOF Nord, hvor jeg underviser i Gotvedgymnastik, Pilates, Effekt mm.

Bestyrelsesmedlem Sirid Nolsøe
Tlf. 61 43 67 88
sirinol64@gmail.com

Jeg er trådt ind i bestyrelsen som menigt medlem pr. august 2018, fordi jeg gerne vil bidrage til arbejdet med at tilbyde gode og inspirerende kurser til kolleger i vores fag og udbrede det vi kan og står for som bevægelsesundervisere.
Igennem årene har jeg selv nydt godt af de Gotvedgruppens halvårlige kurser som er en uundværlig inspiration til min undervisning.
Jeg er uddannet bevægelsesunderviser fra 2010 og underviser til daglig i aftenskolerne, ældreidrætten, på Gotvedinstituttet og senest på dagcenter for senhjerneskadede. Derudover udbyder jeg Gotvedrejser to gange årligt med min kollega Jette Hjulmand.

Suppleant LiseLotte Le Dous
Tlf. 51 36 49 56
liselotte.le.dous@nyka.dk

Jeg blev uddannet bevægelsesunderviser i 2012.
Jeg bor i Nykøbing Sj. og underviser pt. i Holbæk og Egebjerg, der ligger 10 km fra min bopæl. Derudover har jeg hjemme privat indrettet et hyggeligt rum, hvor jeg giver Gotvedmassage.
Bestyrelsesarbejdet kan være et godt sted at bygge et tættere netværk til kolleger, som man ikke ser så tit, samtidig med at vi kan inspirere hinanden og forhåbentlig inspirere vores medlemmer med foredrag og kurser.

Suppleant Gitte Just Christensen
Tlf. 20 34 77 79
gittejustchristensen@gmail.com

41 år. Uddannet bevægelsesunderviser i 2012, underviser på Gotvedinstituttet samt igennem Gotvedforeningen sideløbende med et kontor job i Guldsmeden hotels.
Er suppleant i Gotvedgruppen og står for de praktiske opgaver ved vores kurser.