Mette Bøeg

2800 Lyngby
Tlf. 25 70 77 77
e-mail
hjemmeside

Uddannelse
Uddannet Bevægelsespædagog og massør i 1986 – 1989 på Gotvedinstituttets bevægelsespædagoguddannelse. Uddannelsen skiftede navn til Gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør i 2020. Legitimeret Durewall instruktør i forflytningsteknik i 1995. Kraniosakralterapeut i 2002.
Derudover videreuddannet i forskellige manuelle behandlingsformer, triggerpunktsmassage, meridianstræk, shiatsu m.m.
Nuværende beskæftigelse
Siden 1989 har jeg haft privat praksis, senest som medindehaver af Privatklinikken Willemoesgade 31, hvor jeg tilbyder individuel undervisning, vejledning ift. fodgener, massage, Kraniosakral terapi, bækkenbundsvejledning m.m. yderligere info www.privatklinikken.com
Siden 1990 har jeg undervist på Gotvedinstituttets bevægelsesunderviser og massøruddannelse i fagene ergonomi, individuel vejledning samt temaerne fødder og bækkenbund. Yderligere har jeg siden endt uddannelse afholdt inspirationskurser for bevægelsesundervisere rundt om i landet.
Ligeledes har jeg i en lang årrække udført ergonomisk vejledning på virksomheder eksempelvis Det Kongelige Teater, Teater Republique, Nationalmuseet, Nordkraft m.m.
Siden 2011 har jeg undervist i FOF Lyngby i Gotvedbevægelse.
Derudover afholder jeg foredrag, se mulige emner på www.privatklinikken.com

Tidligere Beskæftigelse
Medstifter og gennem 10 år medejer af den ergonomiske rådgivningsvirksomhed BAKS: Bevægelse – Arbejde – Krop og Sammenhæng, ergonomiundervisning på AMU – centre samt på social og sundhedshjælperuddannelser og sygeplejerskeuddannelsen på Rigshospitalet, Bispebjerg og senest på Frederiksborg Amts Sygeplejeskole. Timelærer på Suhrs Husholdningsskole.
Underviste i lang årrække på Statens Scenekunstskole i ergonomi og kropstræning.
Undervisning på projekt for overvægtige kvinder, underviser på Blindeinstituttets massøruddannelse for blinde og svagsynede samt undervisning i bevægelse og afspænding på Gotvedinstituttet gennem 11 år, i Gotvedforeningen i 19 år samt i Lyngby Tårbæk Aftenskole i 6 år.