Maria With Feldman

2000 Frederiksberg
Tlf. 50 59 10 19
e-mail
hjemmeside

Uddannelse
Gotveduddannet Bevægelsesunderviser og Massør (2020)
Akademiøkonom i International marketing, økonomi og sprog (1989).

Nuværende beskæftigelse
Jeg elsker at undervise i bevægelse, særligt grupper som kan være udfordret i forskellige faser af livet. Det motiverer mig at se mennesker udforske og udfordre kroppen, og hvordan musik og bevægelse kan give dem energi og livsglæde.
Jeg underviser i Gotvedgymnastik og rytmisk bevægelse hos Frederiksberg Seniormotion to gange ugentlig.
FOF-hold Styrke og Stræk for kvinder – inkl. styrketræning i maskiner.
Tre Gotvedgymnastik-hold hos Pensionist Idræt fra sommeren 2021.
Ergonomivejleder for organisationer og private virksomheder. Jeg kan skræddersy workshops så de er tilrettet målgruppen. Har selv lang erfaring fra erhvervslivet, og kender på egen krop de udfordringer som stillesiddende arbejde, stor rejseaktivitet eller en arbejdsdag i højt tempo kan give.
Jeg er tilknyttet Red Min Krop som massør, hvor jeg har faste virksomhedskunder.
Har desuden privat praksis på Frederiksberg, Ro & Styrke, hvor jeg tager imod massageklienter og klienter som ønsker 1:1 træning/genoptræning og afspænding.

Tidligere Beskæftigelse
Direktør i Indisk Dansk Handelskammer. Grundlægger og leder af Giving & Living, en engrosvirksomhed indenfor brugskunst og indretning. Marketingjobs i medico-virksomheder.

Andet
Jeg er tidligere rytmisk gymnast, og har i mine unge dage deltaget i Grand Prix konkurrencer. Jeg har også dyrket ballet og kampsport.
Jeg bor på Frederiksberg sammen med min mand og vores yngste datter ud af tre. Vi har et hus i Italien, hvor jeg på sigt kunne tænke mig at udbyde rejser med Gotvedgymnastik, fred og ro og god italiensk mad og vin.