Gitte Just Christensen

2100 København Ø
Født 1975
Tlf. 20 34 77 79
e-mail

Uddannelse
Uddannet hotelreceptionist i 1997.
Uddannet bevægelsespædagog i 2012.

Tidligere beskæftigelse
Jeg har en baggrund som danser og er opvokset på en danseskole, da min mor var danselærer. Dette har givet mig en masse bevægelseserfaring indenfor forskellige dansegenrer som jazzballet, klassisk ballet, standard/latin, hip hop, rock’n roll, jitterbug, lindy hop og swing.

Efter at jeg i mine ungdomsår deltog i mange konkurrencer i Danmark og udlandet samt ofte var med i danseoptrædener til shows og lignende holdt jeg en naturlig pause fra dansen imens jeg fik børn. Men jeg savnede hurtigt dansen i mit liv og var ikke i tvivl da jeg blev opmærksom på uddannelsen til bevægelsespædagog på Gotved Instituttet. Her kunne jeg lære mere om kroppen og kombinere mine erfaringer med teori og nye bevægelsesmønstre. Jeg nyder at undervise andre og formidle glæden ved bevægelse og musik videre.

Nuværende beskæftigelse
Jeg underviser i Gotved gymnastik via FOF København om tirsdagen, på Gotved Instituttet onsdag eftermiddag/aften, via Gotvedforeningen fredag formiddag, og sidst – men ikke mindst mit dansehold på Instituttet fredag eftermiddag.