Dorte Mølgaard

2100 København Ø
Født 1962
Tlf. 26 18 88 04
e-mail
hjemmeside

Jeg har en lang og bred erfaring med behandling af kroppen. Jeg har udviklet min viden gennem kurser/efteruddannelse og gennem mit praktiske arbejde med mennesker i mere end 30 år.
I 1991 blev jeg uddannet fysioterapeut og sidenhen kraniosakralterapeut i 1994.
I 2013 afsluttede jeg min Master i pædagogisk udviklingsarbejde med speciale i “kroppens sansning og læring ud fra en neurofysiologisk vinkel” Jeg er tilknyttet fysioterapeutuddannelsens censorkorps.
Jeg er tidligere gymnast og danser, og har siden 1985 holdt kurser i og om gymnastik og bevægelse.
I de senere år er mine kurser og videre uddannelse blevet rettet mere mod teoretiske overvejelser og refleksioner over kroppens bevægemuligheder og begrænsninger. Jeg har i den sammenhæng taget kurser og efteruddannelse i nervesystemets funktioner og mit masterspeciale tog også afsæt i det fagområde. En kombination af de mere traditionelle videnskabelige teorier, nyere forskningsbaseret teorier og erfaringsbaseret viden og masser af praktisk arbejde med kroppen er mit faglige ståsted, hvorfra jeg underviser, behandler, rådgiver og superviserer udfra.
Ydermere er jeg videreuddannet indenfor:
Kognitiv terapi, Bunkans ressourceorienteret fysioterapi, Mckenzie rygbehandling, kinectic kontrol, kinesiotapning, fascie og bindevævs behandling, prometheusmuskulo-skeletal medicin og forskellige manuelle behandlingsmetoder. Jeg har været privatpraktiserende i de sidste 25 år senest som medindehaver af Privatklinikken Willemoesgade 31. www.privatklinikken.com.