Malene Helbak

2500 Valby
Tlf. 51 33 58 78
e-mail
hjemmeside

Uddannelse
Gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør (2020)
Industriel Designer (keramiker) fra Designskolen Kolding (1997).

Nuværende beskæftigelse
Jeg har forelsket mig i arbejdet med og for kvinder der er i tiden omkring overgangsalderen.
Denne periode i livet, som er en helt naturlig del af kvindelivet og som alle kvinder skal igennem – men en tid vi ikke snakker ret meget om. Endnu!
Det ønsker jeg nemlig at lave om på og det gør jeg bla gennem mit arbejde i projektet BEDRE OVERGANG, hvor jeg sammen med min kollega; psykomotorisk terapeut Mette Brandt, arbejder målrettet for en bedre overgangsalder – gennem formidling af viden og etablering af fællesskaber; bla. på Instagram og Facebook.

Vi tilbyder også foredrag og workshops til virksomheder og private organisationer.

Derudover underviser jeg ´kvinder 40+´ i Gotvedgymnastik på AOF. Gennem skøn bevægelse og dans, har jeg særligt f­okus på de udfordringer vi kan opleve i denne fase af livet, hvor der sker forandringer i kroppen forårsaget af alder og hormonelle ubalancer.

I min private praksis i Valby tilbyder jeg behandlinger til samme gruppe af kvinder; 40+. Igen med særligt fokus på de kropslige udfordringer de oplever at have i overgangsalderen. Jeg har særligt fokus på stressreduktion, da stresshormoner i kroppen i denne tid kan være medvirkende til at gøre symptomerne relateret til overgangsalderen værre, da der i forvejen, helt naturligt, er ubalance i kroppens hormoner i denne tid.

Tidligere beskæftigelse
Keramiker og indehaver af virksomheden HELBAK aps. I dag skaber mit arbejde i min keramikvirksomhed på fineste vis variation i mit arbejdsliv.