Joan Sandbak Petersen

4040 Jyllinge
Tlf. 40 43 07 72
e-mail

Efter en sproglig studentereksamen i 1980 var det min plan at blive folkeskolelærer med idræt som hovedfag, men i stedet blev det til en Handelsmedhjælpereksamen med dertilhørende afsluttet lærerplads i et skandinavisk entreprenørfirma. Derefter søgte jeg ind til SAS som stewardesse og blev ansat i foråret 1987. Det blev til 26 skønne år i luften med hele verden som arbejdsplads. En drøm om at undervise i bevægelse gik omsider i opfyldelse, da jeg startede på uddannelsen til bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet i 2014 og blev færdig i sommeren 2016.

Derudover sidder jeg nu som sekretær i Gotvedgruppens bestyrelse, idet jeg gerne vil sætte mit præg på bestyrelsesarbejdet og bevægelsesfaget, som jeg brænder inderligt for. I bund og grund ligger min motivation i den fantastiske menneskelige kontakt til både mine holddeltagere og kollegaer.

Undervisningsbeskrivelse
Jeg underviser på Gotvedinstituttet på 3 hold om onsdagen i både dans og bevægelse.
Jeg underviser hos FOF Nord i Værløse.
Jeg underviser hos Afspændingspædagogisk Aftenskole (APA) i henholdsvis Egedal kommune og Jyllinge. Gennem APA underviser jeg også i varmtvandsgymnastik i Ølstykke Svømmehal samt på Boesagerskolen i Smørum.
Jeg yder også individuel undervisning og giver massage.