Joan Sandbak Petersen

4040 Jyllinge
Født 1961
Tlf. 40 43 07 72
e-mail

Uddannelse:

Studentereksamen Gladsaxe Gymnasium 1980
Handelsmedhjælpereksamen Lyngby Handelsskole 1984
SAS Flight Academy Copenhagen and Sandefjord 1987
Bevægelsesunderviser og Massør Gotvedinstituttet 2016
Pulsing Barre Instruktør uddannet hos Frida Hallqvist 2017
Balanced Body Pilates Matwork uddannet hos Den Intelligente Krop 2019

Nuværende beskæftigelse:
Bevægelsesunderviser på Gotvedinstituttet, FOF Nordsjælland i Værløse samt APA Afspændingspædagogisk Aftenskole i Egedal Kommune.

Ved siden af min undervisning er jeg ansat som administrativ medarbejder på Gotvedinstituttet og er sekretær i Gotvedgruppens bestyrelse.

Tidligere beskæftigelse:
Efter en nysproglig studentereksamen i 1980 var det min plan at søge ind på seminariet for at læse til folkeskolelærer med idræt og sprog som hovedfag. I stedet blev det en handelsmedhjælpereksamen og afsluttet handelselevplads hos Skandinavisk Spændbeton A/S i 1984. Efterfølgende blev jeg salgs- og marketingsekretær hos Eurocard Danmark A/S. I 1986 søgte jeg jobbet som stewardesse hos SAS og startede med at flyve i foråret 1987; det blev til 26 skønne år i luften med hele verden som arbejdsplads.

En drøm om at undervise i bevægelse gik i opfyldelse, da jeg jeg blev optaget på uddannelsen på Gotvedinstituttet, hvor jeg blev færdig som bevægelsesunderviser og massør i sommeren 2016.
Jeg sætter stor pris på at have med mennesker at gøre og nyder at formidle undervisning i funktionel bevægelse, barretræning og dans. Jeg er gammel jazzballetpige fra Bende Mogensens Danseinstitut i Værløse; senere hos Britt Bendixen på Pejsegården.